mr. A.R. Jaarsma

ONZE EXPERTISE..
DE ONDERSTEUNING VOOR UW ZAAK

mr. A.R. Jaarsma

Nadat mr. A.R. Jaarsma jarenlang als manager in de gezondheidszorg heeft gewerkt is hij na zijn studie en werk bij een “criminal court” in de Verenigde Staten in 1996 beëdigd als advocaat bij de rechtbank in Utrecht en is Rolf Jaarsma, samen met Ewina Bakker, het advocatenkantoor begonnen.

Rolf Jaarsma heeft een algemene praktijk, waarbij het accent ligt op strafrecht, familierecht, arbeidsrecht en advisering. Daarnaast heeft hij m.n. in de Vinkeveense praktijk veel ervaring met burenrecht, zoals recht van overpad en incasso’s. Lees hier meer over de expertise van Rolf Jaarsma.
Rolf Jaarsma bekleedt vele bestuursfuncties, waaronder die van voorzitter en vice-voorzitter van twee specialistenverenigingen voor advocaten.

Mr. A.R. Jaarsma heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Algemene praktijk

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.